Ajankohtaista

3.12.2018

Sirpa Numminen aloitti kirjanpitäjänä. Sirpalla on pitkä kokemus  maa- ja metsä-talouksien sekä taloyhtiöiden kirjanpidoista.

10.3.2018

Liikkeen- ja ammatiharjoittajien sekä kommandiittiyhtiöiden ja avoimien yhtiöiden veroilmoitusten viimeinen jättöpäivä on 3.4.2018. Kätevimmin ilmoituksen voi jättää sähköisesti. Mikäli tarvitset apua sähköiseen ilmoittamiseen, autamme mielelllämme.

Seija Jokinen on tullut toimistollemme kiireapulaiseksi.

21.4.2017

Toimistollemme haetaan ahkeraa ja tunnollista kirjanpitäjää. Arvostamme kokemus-

ta taloyhtiöiden ja yritysasiakkaiden kirjanpidoista. Kuitenkin kokemusta tärkeämpää on innostuneisuutesi tilitoimistotyöhön ja halua oppia ja kehittyä työssäsi. Yhteydenotot cv:n kera Susanna Leppänen, susanna@aureelia.fi

1.3.2017

Olemme sopineet yhteistyöstä KTM Kari Alholan kanssa. Hän antaa asiantuntijapalveluita mm verotuksessa ja yrityskaupoissa. Kari Alholalla on pitkä kokemus erilaisista asiantuntijatehtävistä ja hän on mm Taloushallintoliiton verotuksen asiantuntijaryhmän puheenjohtaja.

10.9.2016

Uudistimme nettisivumme. Voit antaa meille palautetta sivuistamme tästä.

20.12.2015

Tilitoimistolla puhaltelevat muutosten tuulet. Yrityksen nimi on marraskuun lopulla vaihtunut Tilitoimisto Aureelia Ky:ksi. Lisätietoja nimenvaihdoksesta sekä muista tulevan vuoden tärkeistä asioista voit lukea tästä.

1.7.2014

Rakennustyötä tilaavien yritysten ja itsenäisten ammatinharjoittajien on ryhdyttävä keräämään työmaakohtaisia tietoja rakennusurakoista ja yhteisellä rakennustyömaalla työskentelevistä työntekijöistä 1.7.2014 alkaen.