Tilitoimisto Aureelia Ky

 

Susanna Leppänen, Tilitoimisto Aureelian omistaja, aloitti kirjanpitäjänä Sysmän Tili- ja Kiinteistötoimistossa vuonna 1992. Setänsä Aarne Niemisen perustamassa tilitoimistossa hän ehti olla töissä noin vuoden, kunnes siirtyi itse yrityksen vetäjäksi. Kiinteistötoimiston nimi vaihtui Tilitoimisto Aureeliaksi vuoden 2015 marraskuussa.

 

Susanna on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja hän on suorittanut ITS-isännöintitutkinnon. Aikaisempaa kokemusta Susannalla on pankkialalta. Syksyllä 2005 Susanna suoritti arvostetun KLT-tutkinnon. Tämän tutkinnon järjestää vuosittain Tili-Instituuttisäätiö ja se on kirjanpitoalan ammattitutkinto.

 

Tilitoimisto Aureeliassa tehdään kirjanpitojen lisäksi myös veroilmoituksia ja –neuvontaa, palkanlaskentaa, isännöintitehtäviä ja yhä lisääntyvässä määrin myös maatalouden kirjanpitoja. Lisäksi hoidetaan monenlaista yrityksiin liittyvää paperisotaa sekä usein keskustellaan yrittäjien kanssa eri vaihtoehdoista ongelmatilanteissa.

 

Pääasiassa tilitoimisto Aureelian asiakkaat ovat sysmäläisiä, mutta uusia asiakkaita on tullut viime aikoina myös Lahdesta ja muista lähikunnista.

 

Tilitoimistossa vuoden kiireisintä aikaa ovat keväät. Lisäksi ympäri vuoden kiirettä riittää kuukausien puolivälissä. Kuukausien vaihteessa tilitoimistossa on yleensä hiukan rauhallisempaa.